Image

  VAATTEET

  LuckyAki’s Full Throttle Shopista löytyy laaja ja laadukas vaatevalikoima. LuckyAki design vaatteiden lisäksi edustamiamme brandejä ovat mm. Dickies, DC Shoes, Osuma Streetwear, Peaked Apparel, Black Market Art Company ja Lowbrow Art Company. Meiltä löytyy myös kaupungin, ellei jopa koko maan, kattavin lippalakkivalikoima. Lippalakkien, pipojen ja karvalakkien lisäksi olemme virallinen Stetson-päähineiden jälleenmyyjä.

  CUSTOM PRÄTKÄT


  LuckyAki’s Full Throttle Shop on erikoistunut Harley-Davidson-moottoripyöriin, ja olipa kyse sitten varaosista (alkuperäiset ja tarvikeosat) tai täydellisestä moottoripyörän kustomoinnista - voit kääntyä puoleemme. LuckyAki tuo maahan yksinoikeudella mm. Redthunder-pakoputket, Kustom Special Components -osat ja Racing Bros -iskunvaimentimet. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Parts Europe, Motorcycle Storehouse, Thunder Bike, Platinum Air Suspension ja Southern Machine Wheels. LuckyAkin oma custom-osien osasto kasvaa myös hyvää vauhtia. Meiltä löydät myös valmiiksi kustomoidut moottoripyörät vaihtuvalla valikoimalla. Ajovarusteissa ja kypärissä luotamme Icon Motorsportin laadukkaisiin tuotteisiin.

  Image
  Image

  TATUOINNIT


  LuckyAki’s Full Throttle Shopista saat ammattitaidolla tehdyt uniikit ja toiveittesi mukaan räätälöidyt tatuoinnit. Tatuoinneista vastaavat palkitut tatuointiartistit Otherside Tattoo Collectiven LuckyAki sekä hurjaa tahtia ammattilaiseksi kehittynyt Mikko Raudus. Liikkeessämme myös vierailee artisteja niin kotimaasta kuin kansainvälisiltäkin areenoilta. Pyrimme näin tarjoamaan mahdollisuuksia päästä ottamaan eri tyylisuuntien kuvia niihin erikoistuneilta huippuartisteilta.

  YHTEYSTIEDOT

  LuckyAki's Full Throttle Shop
  Uusikatu 35
  90100 Oulu
  0400 387 666
   
  Posti- / Verkkomyynti

  Olemme avoinna:
  MA-PE 12-18
  LA 12-15
  mainos-3.jpg
  © 2018 LuckyAki's Full Throttle Shop