Image

  VAATTEET


  LuckyAki’s Full Throttle Shopista löytyy laaja ja laadukas vaatevalikoima (Dickies, DC Shoes, Osuma Streetwear, Peaked Apparel, Black Market, Lowbrow Custom Art), sekä kaupungin kattavin lippalakkiosasto. Lippalakkien lisäksi tarjolla ainoana liikkeenä pohjois-Suomessa aidot Stetson hatut. Kenkävalikoimasta vastaa DC Shoes ja Dickies.

  CUSTOM PRÄTKÄT


  LuckyAki’s Full Throttle Shop on erikoistunut Harley-Davidson moottoripyöriin ja oli sitten kyse varaosista (alkuperäiset ja tarvikeosat) tai täydellisestä moottoripyörän kustomoinnista, niin voit kääntyä puoleemme. Omina maahantuonteina yksinoikeudella Suomessa mm. Redthunder pakoputket, Kustom Special Components osat ja Racing Bros iskunvaimentimet. Meiltä löydät myös valmiit kustomoidut moottoripyörät vaihtuvalla valikoimalla. Ajovarusteissa ja kypärissä luotamme Icon Motorsportin laadukkaisiin tuotteisiin.

  Image
  Image

  TATUOINNIT


  LuckyAki’s Full Throttle Shopista saat ammattitaidolla tehdyt uniikit ja toiveittesi mukaan räätälöidyt tatuoinnit. Tatuoinneista vastaa palkitut tatuointiartistit Otherside Tattoo Collective artisti LuckyAki, sekä juuri kokopäiväiseksi ammattilaiseksi siirtynyt Mikko Raudus. Liikkeessämme myös vierailee artisteja niin kotimaasta, kuin kansainvälisiltäkin areenoilta. Pyrimme näin tarjoamaan mahdollisuuksia päästä ottamaan eri tyylisuuntien kuvia niihin erikoistuneilta huippuartisteilta.

  YHTEYSTIEDOT

  LuckyAki's Full Throttle Shop
  Uusikatu 35
  90100 Oulu
  0400 387 666
  aki@luckyaki.com

  Olemme avoinna:
  MA-PE 12-18
  LA 12-15 (Winter/Talvella)
  LA 10-15 (Summer/Kesällä 1.5.-30.9.)
  mainos-3.jpg
  © 2017 LuckyAki's Full Throttle Shop